YRITYS

Asukorut.fi on YR Marikos Oy ( Y-tunnus: 2358465-1) omistama verkkokauppa, osoitteessa Teerenpolku 1as 3, Tahkovuori.
Verkkokaupan lisäksi toimitamme tuotteita myös asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

 

Noutopiste Tahkolla ja seuraava messutapahtuma

Voit myös noutaa tuotteesi Tahkon toimipisteeltä. Toimipisteemme on kotini yhteydessä.

Aukioloaikoja ei ole, Asukorut.fi on avoinna vierailuille silloin kun olen paikalla eli melkeimpä aina. Vierailusi onnistuu myös iltaisin tai viikonloppuna. Voimme sopia, joko puhelimitse tai sähköpostilla tapaamisajan, jotta varmistutaan että olen paikan päällä.

Asukorut.fi on välillä ns. kiertueella ympäri Suomea. Meidät saatat löytää esim. hää- ja muotimessuilta sekä erilaisista tapahtumista. Vinkkejä ja toiveita tapahtumista ja messuista otan ilolla vastaan.

Osallistumme LOVE ME DO -HÄÄTAPAHTUMAAN 20. - 21.1.2018, Kaapelitehdas, Helsinki. Osasto 14.

Lämpimästi tervetuloa vierailulle, jos vaikkapa vietät lomaa Tahkon kauniissa maisemissa.

Teerenpolku on n. 2 km ennen Tahkon keskustaa, ratsastusareenan vastapäätä, Tintintaipaleen varrella. Meille on helppo tulla autolla tai kävellen! Talvella latu kulkee vierestä.

Facebook, Instagram ja Pinterest

Löydät Asukorut Facebookista https://www.facebook.com/asukorut ja Instagramista https://www.instagram.com/asukoru.fi sekä Pinterestistä https://www.pinterest.com/asukorut. ​Pinterest -tili on vasta alkuvaiheessa mutta kesän myötä kuvia ja tekstejä tulee runsaasti lisää.

Asukorujen Instagram -tiliin kuvaan, korujen lisäksi, myös Tahkon luontoa. Kauniita maisemia lenkkipolkuni varrelta! Suosikki maasto ulkoiluun on Huutavanholman suojeltu lehtometsä. Suurin osa kuvista on joko Teerenpolun pihapiiristä tai rinteiltä sekä Huutavanholmasta.

Yhteystiedot:

​Mari Korhonen
asukorut(at)outlook.com
0400 812 195