TIETOA MALÚ KORUISTA

Huippumuodikkaat Malú -  asukorut ovat saavuttaneet suosion Keski-Eurooppassa ja keväällä 2013 ne saapuivat ensikertaa Suomeen. Valtuutettuna maahantuojana toimii Baldinternational.

Jälleenmyyjinä toimivat Asukorut.fi -verkkokaupan lisäksi valtuutetut kello- ja kultaliikkeet ympäri Suomea.

Malú -  asukorut ovat saaneet laajasti huomiota kansainvälisten muotilehtien sivuilta. Vuosien aikana ne ovat olleet Vogue ja Marie Claire - lehdissä edustettuina muiden huippu muotimerkkien kanssa.

Malú - asukorujen menestys perustuu innovatiivisella ja suurella ammattitaidolla suunniteltuun omaan mallistoon, joka koostuu erilaisista koru ja lahja-artikkeleista.

Kaikki Malú - asukorut valmistetaan Pohjois-Italiassa perinteikkäänä käsityönä jo yli 10 vuoden ajan ja niissä käytetään aitoja Swarovski – kristallielementtejä. Värivaihto-ehtoja on lukuisia.

"HAND-MADE IN ITALY" -MERKINTÄ

Malú - asukorut valmistetaan EU:n säännösten mukaisesti. Valmistaja voi ylpenä käyttää kaikissa tuotteissaan "HAND-MADE IN ITALY" merkintää, joka tarkoittaa "tehty käsityönä Italiassa". Lisäksi korujen ohessa tulevat Swarovski kritallielementtien aitoussertifikaatit. Sertifikaatti on aina numeroitu.

MALÚ KORUMETALLI - RODINOITU MESSINKI - NIKKELITÖN - LYIJYTÖN - KESTÄVÄ JA LAADUKAS

Korujen metallina käytetään rodinoitua messinkiä joka on perinteikäs korumetalli asu- ja hääkoruissa Euroopassa. Korumetalli on antiallergista eli nikkelivapaata ja lyijytöntä.

Euroopassa rodinoitu messinki on tullut erittäin suosituksi, koska se on hyvin kestävä ja edullinen korumetalli, joka ei myöskään muutu ajansaatossa. Näin ollen kyseisellä korumetallilla saavutetaan hyvät käyttöominaisuudet ja kaunis ulkonäkö.

MALÚ KORUJEN KIVET - AITO SWAROVSKI KRISTALLI - AITOUSSERTIFIKAATTI

Kaikissa Malú – asukoruissa käytetään aitoja Swarovskin kristallielementtejä. Aitoussertifikaatti, jokaisen Malú korun mukana tuleva, todistaa kivet Swarovski kristalleiksi. Näiden ominaisuutena on värien suuri kirkkaus, hehkuminen. Siksi korut tulevat hyvin esille ja ovat näyttäviä.

Monissa koruissamme on käytetty väriä AURORA BOREALE, joka tarkoittaa revontulia. Siinä kiven väri tuo esille kaikkia revontulen sävyjä ja muuttuu aina sitä vasten olevista vaatteiden väreistä.

KORUJEN HOITO-OHJE

Jotta Malú - asukorusi pysyisi mahdollisimman kauniina käytössä, neuvomme huomioimaan seuraavat hoito-ohjeet:

  • Koruissa käytetään rodinointia, joka voi ajan saatossa vahingoittua erilaisten kemikaalien vaikutuksesta sekä käytössä kulumisesta. Korut suositellaan aina riisuttavaksi urheilun, suihkun, saunomisen ja suolaisessa tai klooratussa vedessä uimisen ajaksi.
  • Korut kannattaa pukea viimeisenä ja riisua ensimmäisenä, jotta ne eivät vahingoittuisi esimerkiksi parfyymien tai rasvojen käytöstä.
  • Korujen puhdistamiseksi suositellaan pyyhkimistä puhtaalla, pehmeällä kankaalla tai kevyttä pesua miedossa saippuavedessä.

MALÚ KORUJEN HUOLTOPALVELU

Malú - asukoruilla on huoltopalvelu Joensuussa (Kultakeidas/Briljantti, Citymarket Pilkko, Linjatie 2, 80140 Joensuu), jossa korut puhdistetaan ja tarkistetaan korvausta vastaan. Lisätietoja Kultakeidas puh. 013-123 059.