Sormus Bouguet väreinä: amethyst, light turguise ja sapphire

25,00 €
-+
Koodi:
Bouguet sormus amethyst

Sormukseen on työstetty näyttävä ja kaunis hopeanhohtoinen kukkakuvio Swarovski kristallien taustaksi

Sormuksessa on 3 kpl Swarovski kristalleja.

Sormukseen on tuotu, hopeanhohtoista korumetallilankaa työstämällä, kaunis ja ylellinen kukkakuvio. 3 kukkaa, joihin on upotettu kristalli/kukka.

Bouguet -sormuksessa on 3 väriä.

  • Amethyst - 1 ametistin värinen kristalli sekä 2 tanzaniten väristä kristallia.​                                                                                                Kaikki kristallit ovat kauniita violetin sävyjä. Amethyst on punertava ja tanzanite kristallit ovat siniseen taittavia violetteja                                                             

  • Light turquise - 2 vaalean turkoosin sävyistä kristallia sekä 1 kristallin kirkas kristalli.                                                                              Light turquise on ns. meren sävyinen vaalea ja raikas sävy, aavistuksen vihreään taittava sininen jota kirkas kristalli korostaa.                                                    

  • Sapphire - 1 kirkas ja raikas sapphiren sininen kristalli sekä 2 vaalean sinistä kristallia.                                                                             Raikas ja selkeä, kirkas sininen korostuu hyvin vaaleiden sinisten kristallien rinnalla.                                                                                                                     

​Valitse mieleisesi sormuksen väri  valitse tuote -kohdasta" kappalemäärän yläpuolelta. Valitsemasi väri päivittyy valintasi mukaan.

Swarovski kristallit

Sormuksessa on 3 pyöreätä kristallia. 

Suurimman kristallin halkaisija on 7 mm.

2 kpl pienempää kristallia, joiden halkaisija on 5 mm.

Aitoussertifikaatti

Jokaisen Malú asukorun mukana saat Swarovski kristallin aitoussertifikaatin. Sertifikaatti on aina numeroitu.

HAND-MADE IN ITALY

Kaikki Malú asukorut valmistetaan perinteisenä kultasepän käsityönä Pohjois-Italiassa.

Korumetalli

Korumetalli on rodinoitu messinki, joka on nikkelitön ja lyijytön eli antiallergeninen.

Rodinoitu messinki on kestävä ja kevyt korumateriaali, joten siitä voi työstää myös suuria ja näyttäviä pukukoruja, ilman että ne menettävät käyttömukavuuden.

Rodinoidussa messingissä on vahva kiilto ja hopeanhohtoisuus, jotka korostavat korun muiden materiaalien värejä ja muotoja esim. helmi, kristalli ja nahka.

Rodinoitu messinki on vanha ja yleinen korumateriaali Euroopassa sen erinomaisten ominaisuuksien vuoksi, varsinkin hää- ja asukoruissa.