MALÚ - ASUKORUT - KORUJEN KUVASTOT "HAND-MADE IN ITALY"

Malú asukorut

Lataa katalogi    Malú asukorujen perusvalikoiman kuvasto

HUOM! Uusin katalogimme on todella laaja, joten katalogin lataaminen saattaa olla hidasta.

Voit tilata koruja myös kuvastostamme. Valitse mieleisesi koru ja kerro se minulle!

Kaikki Malú korut valmistetaan käsityönä Pohjois-Italiassa, joten tilaamamme tuotteet saamme Suomeen n. 4 viikon kuluttua tilauksesta. Kuvaston korujen kuvissa on vain 1 värivaihtoehto näkyvillä mutta voit miettiä mieleisesi värivaihtoehdot juuri sinun valitsemaasi koruun.

 

Värivalikoimaan voit tutustua nopeasti ja helposti lataamalla alla olevan värikuvaston. Värikuvaston koko on vain 1 A4 sivu.

Lataa    Malú asukorujen Swarovski kristallien värivalikoiman kuvasto

​Mosaiikki Swarovski kristalli eli Roxy Collection - värivaihtoehtoja on 7 kpl.

Swarovski kristalleja 25 kpl eri värisinä.

80`s Collection - 8 kaunista eri sävyä.

Osassa koruista on 2 eri väristä kristallia. Ne löydät kuvastosta katsomalla korun nimeä eli mix korun nimessä tarkoittaa kahta eri väriä.

 

Jos haluat tilata katalogista, niin ota minuun yhteyttä, joko soita 0400 812 195/Mari tai lähetä sähköpostia asukorut(at)outlook.com.

Kerro minulle koru toiveesi ja väri vaihtoehtosi, näin voin selvittää hinnan ja mitä värejä, juuri tähän kyseiseen koruun on saatavilla.

Värivaihtoehdot vaihtelevat joka korussa. Jokaista korua ei ole saatavilla kaikissa värikuvaston väreissä.

 

Tämä ylläoleva ladattava katalogi sisältää ns. perusvalikoiman koruja. Joka vuosi ilmestyy vielä lisäksi 4 kausikuvastoa. Osa Asukorut.fi verkkokaupan koruista on aina kausituotteita.

 

Malú asukorujen koruja tulee Suomeen vain pieni erä/koru eli korut pysyvät aina yksilöllisinä ja persoonallisina!

 

Haluamme että toimittamamme Malú korut ovat aina persoonallisia korujen omistajille. Tästä syystä mitään valikoimissa olevaa tuotetta ei ole suurta määrää Suomessa myynnissä.

Näin toimimalla korumme pysyvät korun kantajalle persoonallisina ja yksilöllisinä.Tämä lupaus on helppo toteuttaa koska Malú asukorujen valikoima on todella laaja sekä värivaihtoehtoja on jokaisessa korussa lukuisia. Lisäksi kausimallistot tuovat lisää monipuolisuutta koru- ja värivalikoimaan.

Yksilölliset, ajattomat ja pukeutumista korostavat asukorut tuovat laatua ja tyylikkyyttä arkeen ja juhlaan!

 

Malú asukorut - persoonallinen ja näyttävä koru morsiamelle sekä muihin juhlahetkiin, joihin toivotaan ajatonta tyylikkästä korua korostamaan pukeutumista.